Wij zijn Lagree fitness.

Een high-intensity, low-impact work-out die is gericht op het trainen van je core, kracht en het uithoudingvermogen van je spieren.

MEER INFO
WAT IS LAGREE FITNESS?

DE ENIGE WORK-OUT DIE HIGH-INTENSITY EFFECTIEF MET LOW-IMPACT BEWEGINGEN BALANCEERT

WELKOM BIJ LAGREE FITNESS

Lagree Fitness, uitgevonden en ontwikkeld door de legendarische fitness professional Sebastian Lagree, is een volledig inclusieve trainingsmethode met meer dan 500 fitness studio’s over de hele wereld.

WELKOM BIJ LAGREE FITNESS

DE LAGREE METHODE

Lagree is een fitness methode die specifiek is ontwikkeld om de spieren op een effectieve en efficiënte manier te versterken, verstevigen en aan te spannen, zonder buitensporige druk op de gewrichten, het bindweefsel of op de wervelkolom.

DE LAGREE METHODE

LAGREE VS PILATES

Het verschil in principes. De Lagree Methode gebruikt beproefde en bewezen trainingstechnieken, afkomstig van bodybuilding, die niet inherent zijn aan pilates.

LAGREE VS PILATES

LAGREE MACHINES

De machines die je leven zullen veranderen. Alle machines voorzien je van de low-impact, high-intensity elementen die horen bij de Lagree methode. Ons aantal machines groeit snel! Voor bijna elke wens hebben we wel een machine.

MICRO

Compact, lichtgewicht, full-body work-out machine

MINI

Middelgrote, full-body work-out machine

MINI PRO

Middelgrote, full-body work-out machine

MEGA

Vaak geïmiteerd, maar nooit gekopieerd, de MEGA is uniek in zijn soort

EVO

De EVO is een volwaardige, full-body work-out machine

EVO 2

De EVO 2 is een volwaardige, alles-in-één work-out machine

LICENTIËREN

Licentieer vandaag de machines van Lagree voor je eigen studio en wordt deel van het snelst groeiende fitnessprogramma. Een licentiehouder van Lagree worden is nog nooit zo makkelijk geweest.

LICENTIËREN

CERTIFICATIE

Stimuleer de ontwikkeling van anderen. Als je er klaar voor bent om deel te nemen aan Lagree Fitness door een gecertificeerde Lagree Fitnessleraar te worden, is dit het programma voor jou.

CERTIFICATIE

MICRO-EVENEMENTEN

Onze outdoor fitness evenementen op de gepatenteerde Micro zijn unieke mogelijkheden om high-intensity, low-impact work-outs te doen vergezeld door live muziek en de energie die alleen Lagree Fitness kan geven!

MICRO-EVENEMENTEN

LAGREE ON DEMAND

Welkom bij het video on demand platform van Lagree Fitness met Micro, Mini, en Mega lessen, en live evenementen mogelijk gemaakt door "De Lagree Methode". Honderden Lagree lessen binnen handbereik.

LAGREE ON DEMAND

MEER INFORMATIE NODIG?

CONTACTEER ONS VANDAAG, EEN LAGREE MEDEWERKER ZAL CONTACT MET JE OPNEMEN.

CONTACTEER ONS

Your email has been sent